Nachtspel

Het Nachtspel.

Zo zat ik daar, samen met mijn dierenvriendjes verstopt in het donker. De eerste zaklampen zijn al in aantocht. "Op deze manier vinden ze mij wel heel snel", dacht ik.

Maar ik kreeg een idee, "ik klim snel in de boom". Zo gedacht zo gedaan. In de verte hoorde ik mijn vriendjes al kakelen, hinneken, knorren en miauwen. Dus ben ik in de boom beginnen te blaffen. Whahahahahaa, wat een grap, al die stoere jongens kunnen me niet vinden, en de meisjes snapten er eveneens niets van. Uiteindelijk hebben die jongelui me dan toch gevonden. Onder luid protest ben ik toen uit de boom geklommen om mijn pootje te zetten. Hoewel ze de humor wel van inzagen, vonden ze toch dat een hond niet in een boom kan zitten. Om het die arme kindertjes dan maar niet te moeilijk te maken, ben ik maar achter een boomstronk gaan zitten, een groot succes was dat ook niet. Al zittend achter de boomstronk zat ik te blaffen en blaffen, maar ook daar konden ze mij niet vinden. Even snel nog een pootje tillen en dan weer snel terug naar het startpunt.

Na het nachtspel hebben we nog lekkere warme chocolademelk gedronken en een heerlijk speculaasje verorbert, een spelletje gespeeld en toen snel naar bed. Zo ik ga nu ook mijn mandje opzoeken want het is eigenlijk al zaterdag.

Vriendelijke woef,

meneer Hond.

Free Joomla templates by L.THEME