lesaanbod-kleuters

Kleuters

Jonge kinderen zoeken beweging. Klimmen, klauteren, kruipen, rennen, springen, balanceren, duikelen en nog veel meer. Het is natuurlijk veel prettiger als ze dat in een veilige omgeving kunnen, in plaats van uw bankstel thuis.

Op een speelse en veilige manier laten wij de kleuter bewegen in de diverse vormen. Het krijgen van inzicht in afstand, snelheid en ruimte. De ontwikkeling van de motoriek.peutergym

De kleuters, jongens en meisjes gemengd, worden vooral in het begin uitgedaagd onder begeleiding, om situaties aan te gaan waarbij eventuele angsten kunnen worden overwonnen. Van daaruit wordt gestimuleerd dat de kleuter steeds meer zelfvertrouwen krijgt en zelfstandig te werk gaat. In de kleutergym zal uw kind zich eerst breed ontwikkelen. Gym is de basis voor veel sporten.

De kleuters hebben les op:

  • Dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur in de sporthal.
  • Vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur in de sporthal.

Aanmelden:

Na de eerste les, ontvang je van de leiding het inschrijfformulier. Je kunt het inschrijf formulier ook downloaden.

Bij aanmelding, vragen wij je om het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen, samen met de machtiging voor automatische incasso. Het inschrijfformulier en machtiging moet de les erna ingeleverd worden bij de leiding. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor een goede ledenadministratie.

Het minimale lidmaatschap binnen VTV bedraagt 3 maanden.

Wil je meer informatie over een lidmaatschap of je aanmelden KLIK HIER 

 

Free Joomla templates by L.THEME