Beste leden, 

Hieronder zien jullie de regels die geleden vanaf 15-10-2020 in onze sport accommodatie.

We kunnen dus nog gewoon trainen maar zullen deze extra regels in acht moeten nemen.

gedeeltelijke lockdown

- Bij het binnenkomen en verlaten van de sportcomplex is het dragen van een mondkapje voor personen ouder dan 12 jaar verplicht.

- Het mondkapje mag pas na het betreden van de sporthal worden afgedaan.

- De kleedkamers worden niet gebruikt als kleedkamer, slechts als in- en uitgang van de sporthal

- Sporters zullen dus in sportkleding de hal moeten betreden eventuele jassen kunnen op de banken aan de zijkant worden gelegd.

- Sporters wisselen hun schoenen direct nadat ze de sporthal betreden en plaatsen deze onder de banken aan de zijkant van de hal dicht bij hun jas

- Tijdens het sporten dienen personen die 18 jaar of ouder zijn minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar in acht te nemen

- Contact spellen zijn bij personen vanaf 18 jaar niet toegestaan.

- Bij badminton zijn slechts 2 speler per veld toegestaan ( dubbel spel is niet toegestaan )

- Bij de kleuterlessen zullen de ouder/kind groepen worden verdeeld over 2 hal delen indien de opkomst groter is dan totaal 30 personen.

- Bij de resterende groepen mogen ouders het sportcomplex niet betreden.

- Bij de Sport en Spel groepen mag de groep niet groter zijn dan 30 personen incl. leiding

- Volg steeds de instructie's van de leiding op.

 

Wij verzoeken jullie dringend deze regels op te volgen zodat we kunnen blijven sporten.

Bestuur VTV Vaals

Foto Album

We hebben er even aan moeten werken, maar eindelijk hebben we het een nieuwe foto album op de website staan.

mannetjes handstand

VEEL KIJK PLEZIER

klik hier

Beste leden,

 

Hieronder zien jullie de regels die geleden vanaf 29.09.2020 in onze sport accommodatie.

We kunnen dus nog gewoon trainen maar zullen deze extra regels in acht moeten nemen.

Info Kaart heton

Wij verzoeken jullie dringend de deze regels op te volgen.

Bestuur VTV Vaals

Tijdens de Algemene Ledenvergadering gisteravond heeft Rob zijn secretaris-functie na vele verdienstelijke jaren neergelegd.

Voorzitter Ed bedankte Rob voor bijna tien jaar bestuurswerk, waarin de afgelopen jaren door Rob bijvoorbeeld veel werk verricht is aan zaken als AVG, veilig sportklimaat en het digitaliseren van het secretariaat.

DANK daarvoor Rob!IMG 3966

We hebben altijd ontzettend fijn samengewerkt en we zijn blij dat je het bestuur nog blijft bijstaan met ICT zaken en natuurlijk actief blijft in de leiding van de vereniging.

Ook Angelique kreeg een bedankje omdat ze nog steeds altijd klaarstaat voor VTV en uiteraard ook Iris en Gwen hartelijk dank voor jullie inzet. Rob wenst het bestuur heel veel succes in de toekomst en drukt ons op het hart om goed te blijven functioneren als team.

We gaan ons best doen! Als nieuwe bestuursleden werden Michelle Laschet en Dionne Klein welkom geheten.

Grote ClubactieJantje beton QR

VTV gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is om leuke activiteiten te blijven organiseren en de contributie van onze vereniging laag te houden. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje dat ze aanstaande vrijdag krijgen, op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Koop jullie loten hier !

Hartelijk Dank!

Bestuur VTV

 

Zomerkamp 2020

Het was de bedoeling geweest om regelmatig een update te plaatsen van het zomerkamp. Helaas is dat niet helemaal gelukt.

Wat wel gelukt is, is dat iedereen veel plezier gehad heeft, korte nachten heeft gehad (de eigen keuze van sommige kinderen) en moe naar huis zijn gegaan.

dsc01100

 

Op vrijdag 11 september aangekomen op de zomerkamp locatie bij Fun Valley (link naar Facebook) in Maastricht, mochten de kinderen hun tassen in de tenten zetten en de slaap plek al klaar maken. De enige luxe die er was, was een koelkast, verlichting en een toilet unit. Maar voor de rest helemaal goed.

Voor het eten mochten de kinderen spelen in het park en binnenspeeltuin. De eerste activiteit, was het inkleuren van je eigen T-shirt, met leuke resultaten als gevolg. Door technische problemen, duurde het maken van het eten veel langer dan gepland. Hierdoor liep geplande tijdschema helemaal uit de hand.

Na een heerlijke maaltijd met alles er op en aan, wordt eindelijk gestart met de avond activieteit: Levend Stratego. De kids hebben dik 1,5 uur door het donker gerend, allemaal even enthousiast, groot en klein. Na terugkomst op het kampement, worden de bedjes opzocht. In de meisjes tent bleef het nog lang onrustig....

Zaterdag morgen begint de dag al vroeg. De kleinsen zijn als eerste wakker. We schrijven half 7!

Na een goed verzorgt ontbijt is er tijd om in het park te spelen. Daarna volgde de speurtocht. De kinderen werden in groepjes op pad gestuurd voor een speurtocht. De organisatie had op voorhand een tijdsschema opgesteld. Dat is op een bepaald moment in prullenbak gegooid. De eerste groep arriveerde dik 1,5 uur later dan verwacht... Na 12 km waren ze terug op het kamp (tenminste wanneer je goed gelopen was). en mochten ze spelen op het ruime terrein van Fun Valley.

De avond valt, de BBQ wordt aangemaakt, frietjes worden gehaald en we konden genieten van een heerlijke, goed verzorgd diner. Al waren sommige bordjes niet helemaal schoon van de vorige maaltijd. Plezier was er in elk geval.

 Tijdens het BBQ werd ook een flink kampvuur gemaakt, waar het gezellig en warm vertoeven was.

Om 22.00 uur stopte de muziek van het festival, elders op het terrein en zijn we terug gegaan naar de tenten. Daar wachtte een verrassing op ons. De mannen van de band BARD (link naar Facebook) stonden ons op te wachten naast een knetterend kampvuur. Ons eerste zomerkamp-concert ooit. De eerste kleintjes hadden moeite de ogen nog open te houden en zijn tijdens het concert in hun slaapzak gekropen. De laatste volgden ver na middernacht....

Zondag morgen was het nog lang rustig..... (waren ze dan toch moe?) Na het ontbijt, waarvoor de meesten uit bed gehaald moesten worden, eerst even opruimen. Daarna stond er een kano speurtocht op het programma. Voor de speurtocht werden de kinderen opgedeeld in twee groepen. De meesten kwamen droger terug van het paddel uitstapje dan de deelnemers, die aan het waterballonnen gevecht deel genomen hadden. Er werd gevraagd om een kort verhaaltje te schrijven, hoe de kinderen het zomerkamp gevonden hadden. De resultaten:

TOPS    AANTAL  TIPS   AANTAL 
 speurtocht   6   speurtocht te lang   3  
 kano speurtocht    7  warmer weer  1
 levend stratego  9  koude nacht in de tent   5
 gezellig rond om het kampvuur    3  verhaaltje schrijven  1
 BBQ  1  eerder eten  5
 veel vrije tijd om te spelen  1  muziek festival stoort   3
alle activiteiten  4  niks  12

Een lunch volgt, waarna de eerste ouders al arriveren, om hun kinderen op te halen. En dan zijn ook de kinderen, die nooit moe zijn, opeens wel moe. Afscheid wordt genomen, spullen worden gepakt en voldaan gaan de kinderen naar huis. De leiding ruimde de laatste spullen op, zodat de kampeerlocatie weer netjes werd achter gelaten.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

 Rabobank Clubsupport Med Rec 300x250px FCW F02Rabobank Clubsupport Med Rec 300x250px HCJ F02Rabobank Clubsupport Med Rec 300x250px Woody F02

Pagina 1 van 5

Free Joomla templates by L.THEME