VTV Vaals bij Limburgse Kampioenschappen

Afgelopen zondag hebben de jongens weer de eerste wedstrijd van het jaar gehad. VTV werd goed vertegenwoordigd, in maar liefst 3 verschillende categorieën.

In de 6de divisie categorie Instap namen Narek Harutyunyan, Oliver Huertas Klein en Yarone Wachelder deel. Yarone liet wat puntjes liggen wat jammer is, maar haalde een mooie tweede plaats op de brug. Yarone behaalde de 8ste plaats. Oliver bleef bij elk onderdeel hangen rond de zesde plaats. Zijn eind resultaat was een 7e plaats. Narek scoorde beter. Zijn eind resultaat was een 2e plaats.

In de 6de divisie categorie Pupil namen Leonardo Braun en Marwin Koster deel. Voor beide jongens was het een nieuw niveau, dus ook een nieuwe oefening. Marwin bleef gemiddeld op de zesde plaats hangen. Uiteindelijk haalde hij de 7e plaats. Leonardo haalde gemiddeld een derde plaats, maar zijn oefeningen waren vrij constant waardoor hij een mooie 1e plaats behaalde in het eind resultaat.

LK 01 2020 kerkradeIn de 6de divisie in de categorie jeugd is deelgenomen door Stijn Baggen, Jochem Schiffers, en Paul d’Avis. Stijn is nieuw in dit niveau en kon met een goede vloeroefening een gedeelde eerste plaats op dat toestel verzekeren. In de middenmoot is Jochem terug te vinden. Hij liet met een gedeelde tweede plek een goede sprong zien. Op de overige toestellen kon hij zich niet verder van de middenmoot onderscheiden. Paul heeft meteen sterke wedstrijd een aantal eerste en tweede plekken weten te bemachtigen, maar heeft op voltige toch punten laten liggen. In de eindstand is Paul dan 3de geplaatst. Stijn en Jochem zijn respectievelijk op een 6de en 4de plek geëindigd.

Free Joomla templates by L.THEME