Nationale Team Cup finale komt naar Limburg!

Zaterdag 16 en zondag 17 november wordt Sittard het domein van de beste Nederlandse heren- en damesturners. Swentibold Sittard, in samenwerking met de KNGU, tekent voor de organisatie van de Nationale Team Cup (NTC) finale. Dit is het Nederlands kampioenschap turnen waarin de winnende teams worden gekroond tot de beste turnclub van Nederland.

Het sportieve gebeuren zal zich afspelen in de Stadssporthal te Sittard (Stadswegske 8). In deze wedstrijden krijgt het publiek een scala aan spectaculaire oefeningen te zien van beste heren- en damesturners in diverse leeftijdscategorie√ęn. Voor de organisatie tekent GV Swentibold-Sittard in samenwerking met de Landelijke Technische Commissie Turnen van de KNGU. In het Limburgse wordt niets aan het toeval overgelaten. De voorbereidingen zijn in volle gang om van de NTC een waar turnfeestje te maken.

Uniek aan dit evenement is dat zowel de beste Nederlandse dames als heren in het zelfde weekend in dezelfde accommodatie in actie komen. In zowel 2017 als 2018 is het herenteam van Swentibold Sittard er in geslaagd tot twee maal toe de Nederlandse titel in de wacht te slepen. Slagen de Swentibold herenturners in de missie de trilogie te vervolmaken en nogmaals het goud te pakken, nu voor eigen publiek? Weten ook de Swentibold dames door te dringen tot de finales in Sittard? Het beloofd een spannend weekend te worden voor zowel de deelnemers als toeschouwers. Swentibold hoopt dan ook op grote publieke belangstelling. 

De sporthal is ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 400 meter loopafstand van het NS intercitystation Sittard. Tevens is er een ruime parkeerplaats voor mensen die met de auto komen. Een mooie bijkomstigheid is dat de hal een balkon heeft dat helemaal rond loopt. Hierdoor is het mogelijk de wedstrijd over de volledige 360 graden te volgen vanuit een aparte invalshoek. Er is ook een grote tribune beschikbaar die een extra goed zicht geeft op de wedstrijd. Kom je ook?

Zet 16 en 17 november 2019 in je agenda!

Free Joomla templates by L.THEME